
>
The effects of thickeners upon the viscous properties of sour cream with a low fat content [Electronic resource] / S. G. Danylenko, O. V. Bodnarchuk, T. Ryzhkova, G. I. Diukareva, M. T. Malafaiev, S. B. Verbytsky //
Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria. - 2020. - Vol. 19, Issue 3. - P. 359-368.. - DOI 10.17306/J.AFS.0836.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.G.
Bodnarchuk, O.V.
Ryzhkova, Taisia
Diukareva, Galina
Malafaiev, M.T.
Verbytsky, S.B.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.G.
Bodnarchuk, O.V.
Ryzhkova, Taisia
Diukareva, Galina
Malafaiev, M.T.
Verbytsky, S.B.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |