
>
Вплив добавки йодобілкової на фізико-хімічні показники соусів емульсійного типу [Текст] / М. П. Бакіров, Т. М. Головко, С. Якубян, С. Япиджи //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 209-210.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Якубян, С.
Япиджи, С.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Якубян, С.
Япиджи, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |