
>
664.1
Т 38
Технологія виробництва цільного згущеного молока з цукром [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з курсу Технологія переробки продукції тваринництва / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: Л. М. Тіщенко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2001. - 18 с. - б.ц.
Ключові слова: ьцільне згущене молоко -- ьтехнологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Машкін, М. І.\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
Т 38
УДК | |
664.1 |
Ключові слова: ьцільне згущене молоко -- ьтехнологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Машкін, М. І.\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | г.к. | 5 | 5 |
2 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
3 | ч.з. оиф | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | г.к. | б/н |
2 | ч.з.г.к. | 1б/н |
3 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|