
>
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива [Текст] / К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Омельченко //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 36.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Омельченко, О. В.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Омельченко, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|