>
Організація виробництва та оснащення в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. І. Сєногонова, В. В. Євлаш, О. В. Новікова, Л. В. Газзаві-Рогозіна, Ю. В. Безрученков, Г. І. Сєногонова. - Харків : Світ книг, 2025. - 379 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Сєногонова, Л. І.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Новікова, О. В.
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Безрученков, Ю. В.
Сєногонова, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Сєногонова, Л. І.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Новікова, О. В.
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Безрученков, Ю. В.
Сєногонова, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |