>
Волошина, А. Г.Вдосконалення системи управління безпечністю харчової продукції на хлібозаводі [Текст] / А. Г. Волошина, Н. В. Віліченко, В. М. Лук'яненко //
Волошина, А. Г.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 230-233.
Додаткові точки доступу:
Віліченко, Н. В.
Лук'яненко, Володимир Михайлович
Додаткові точки доступу:
Віліченко, Н. В.
Лук'яненко, Володимир Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |