
>
Яценко, Іван Володимирович.Органолептична та біосенсорна характеристика м’яса й м’ясного бульйону курчат-бройлерів за введення в раціон цитрату наномолібдену [Текст] / І. В. Яценко, Н. П. Головко //
Яценко, Іван Володимирович.
Науковий вісник Львів. нац. акад. вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3 (60), ч. 3. - С. 439-448.
Додаткові точки доступу:
Головко, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Головко, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|