
>
Лисюк, Г. М.Покращення якості млинчикових напівфабрикатів за рахунок використання гідрофільних добавок [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. Г. Ярмак //
Лисюк, Г. М.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 47-48.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Ярмак, С. Г.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Ярмак, С. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|