
>
Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies [Text] / T. Holovko, V. Pasichnyi, N. Lapytska, M. Holovko, O. Vasilenko, D. Mishan, Y. Dziuba //
Technology Audit and Production Reserves. - 2023. - Vol. 3, No. 1 (71) : Industrial and technology systems. - P. 15-21.
Додаткові точки доступу:
Holovko, Tatyana
Pasichnyi, V.
Lapytska, N.
Holovko, M.
Vasilenko, O.
Mishan, D.
Dziuba, Y.
Додаткові точки доступу:
Holovko, Tatyana
Pasichnyi, V.
Lapytska, N.
Holovko, M.
Vasilenko, O.
Mishan, D.
Dziuba, Y.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|