
>
Технико-технологические аспекты переработки субпродуктов с изготовлением колбасной продукции [Текст] / Д. В. Горелков, В. Н. Червоный, В. С. Мироненко, М. П. Остахов //
Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно. - Гродно : ГГАУ, 2020. - С. 233-234.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Червоный, В. Н.
Мироненко, В. С.
Остахов, М. П.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Червоный, В. Н.
Мироненко, В. С.
Остахов, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|