
>
Mriachenko, Nataliia.Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko //
Mriachenko, Nataliia.
Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 93-102. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-11.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Iurchenko, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Iurchenko, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |