
>
Comprehensive assessment of quality and safety of berry sauce with iodine-containing additive [Text] / G. Deynichenko, T. Lystopad, A. Novik, L. Chernushenko, A. Farisieiev, Yu. Matsuk, T. Kolisnychenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 5. - С. 43-50.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Lystopad, T.
Novik, A.
Chernushenko, L.
Farisieiev, A.
Matsuk, Yu.
Kolisnychenko, T.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Lystopad, T.
Novik, A.
Chernushenko, L.
Farisieiev, A.
Matsuk, Yu.
Kolisnychenko, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|