>
Використання трикомпонентних плодовоягідних паст у технології желейних виробів [Текст] / Б. Р. Гритчин, С. О. Бабаєв ; наук. керівник: О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 30.
Додаткові точки доступу:
Гритчин, Б. Р.
Бабаєв, С. О.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гритчин, Б. Р.
Бабаєв, С. О.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|