
>
The development of cottage cheese mass technology using creopowder «Pumpkin» [Text] / Yu. Huchak, V. Nagovska, O. Bilyk, N. Slyvka, I. Yatsenko, V. Binkevich //
Science and education a new dimension.
Додаткові точки доступу:
Huchak, Yu.
Nagovska, V.
Bilyk, O.
Slyvka, N.
Yatsenko, I.
Binkevich, V.
Додаткові точки доступу:
Huchak, Yu.
Nagovska, V.
Bilyk, O.
Slyvka, N.
Yatsenko, I.
Binkevich, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|