
>
Сорокина, Светлана Викторовна.Повышение биологической ценности глазированных сырков [Текст] / С. В. Сорокина, Т. Н. Шапорова, В. А. Акмен //
Сорокина, Светлана Викторовна.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 143-144.
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. Н.
Акмен, Виктория Александровна
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. Н.
Акмен, Виктория Александровна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|