>
Обґрунтування доцільності використання дієтичної добавки на основі ферментованих курячих лапок у технології паштетів [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва, Л. О. Чернова //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 291-292.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, В. О.
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Чернова, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, В. О.
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Чернова, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|