
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Підвищення ККД ультрозвукового аппарата для розм'якшення м'ясної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Одеська національна академія харчових технологій : наукові пр. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 136.
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатольович
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатольович
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|