>
Шевченко, Г. А.Перспективи виробництва низькокалорійних борошняних кондитерських виробів [Текст] / Г. А. Шевченко ; наук. керівник А. М. Діхтярь //
Шевченко, Г. А.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 107.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|