
>
Гулий, А. В.Напрями вдосконалення переробки ставкової риби [Текст] / А. В. Гулий, наук. керівник : Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Гулий, А. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. . - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 305.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|