
>
Чуйко, Л. А.Анализ влияния составляющих на формирование качества губной помады [Текст] / Л. А. Чуйко, В. А. Акмен, А. Э. Коровяковская //
Чуйко, Л. А.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 202-203.
Додаткові точки доступу:
Акмен, Виктория Александровна
Коровяковская, А. Э.
Додаткові точки доступу:
Акмен, Виктория Александровна
Коровяковская, А. Э.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|