
>
Development of the new method of the melted cheese products without salts-melters using cryomechanolysis [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Yurieva, І. Skripka, T. Abramova //
EUREKA: Life Sciences. - 2016. - № 4 (4). - P. 49-56.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Yurieva, Olga
Skripka, І.
Abramova, T.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Yurieva, Olga
Skripka, І.
Abramova, T.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|