
>
Шевченко, Андрій Олександрович.Розробка технології виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов //
Шевченко, Андрій Олександрович.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2023 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. - С. 190-191.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|