
>
544.022.822:637.33
Обґрунтування вибору драглеутворювача при отриманні сиру плавленого твердого на основі сиру кисломолочного з використанням олії рослинної [Текст] / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, П. В. Бідюк, А. Т. Теймурова //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 166-173.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
Анотація:
Розглянуто технологічну схему виробництва нового продукту - сиру плавленого твердого на основі сиру кисломолочного з використанням олії рослинної. При цьому досліджено вплив температури на зміну динамічної в'язкості розчинів драглеутворювачів, а також вплив концентрації драглеутворювачів на міцність отриманих драглів. Обґрунтовано вибір драглеутворювача для використання в рецептурі сирів плавлених твердих.
Рассмотрена технологическая схема производства нового продукта - сыра плавленного твердого на основе творога кисломолочного с использованием растительного масла. При этом исследовано влияние температуры на изменение динамической вязкости растворов студнеобразователей на прочность полученных студней. Обоснован выбор студнеобразователя для использования в рецептуре сыров плавленных твердых.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, П. В.
Теймурова, А. Т.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК | |
544.022.822:637.33 |
Анотація:
Розглянуто технологічну схему виробництва нового продукту - сиру плавленого твердого на основі сиру кисломолочного з використанням олії рослинної. При цьому досліджено вплив температури на зміну динамічної в'язкості розчинів драглеутворювачів, а також вплив концентрації драглеутворювачів на міцність отриманих драглів. Обґрунтовано вибір драглеутворювача для використання в рецептурі сирів плавлених твердих.
Рассмотрена технологическая схема производства нового продукта - сыра плавленного твердого на основе творога кисломолочного с использованием растительного масла. При этом исследовано влияние температуры на изменение динамической вязкости растворов студнеобразователей на прочность полученных студней. Обоснован выбор студнеобразователя для использования в рецептуре сыров плавленных твердых.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, П. В.
Теймурова, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|