>
Hurskyi, Petro.Investigation of the emulsifying capacity of snack paste based on fatless cottage cheese [Text] / P. Hurskyi, F. Pertsevoy, L. Kondrashyna //
Hurskyi, Petro.
Eureka: Life «Sciences». - 2020. - № 1. - P. 18-24..
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Kondrashyna, L.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Kondrashyna, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |