>
Загорулько, В. М.Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності [Текст] / В. М. Загорулько, А. М. Загорулько //
Загорулько, В. М.
Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 26-27 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 513-514.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |