
>
Борошняні суміші в технології макаронних виробів та вплив їх на якісні показники [Текст] / Т. Глянь, В. Жицька, Я. В. Даньшин ; наук. керівник Т. В. Гавриш //
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХI сторіччі : матеріали ХVІ Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 160-161..
Додаткові точки доступу:
Глянь, Т.
Жицька, В.
Даньшин, Ярослав В'ячеславович
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Глянь, Т.
Жицька, В.
Даньшин, Ярослав В'ячеславович
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|