
>
Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу [Текст] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 183-190.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|