
>
Виконання випускної кваліфікаційної роботи за ОПП «Обладнання переробних і харчових виробництв» та «Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії» спец. 133 [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи здобувачами вищ. освіти ступеня магістр для студентів ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|