>
Діхтярь, Альона Миколаївна.Використання олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення [Текст] / А. М. Діхтярь, Є. В. Нижник, Н. В. Федак //
Діхтярь, Альона Миколаївна.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 41.
Додаткові точки доступу:
Нижник, Є. В.
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Нижник, Є. В.
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|