
>
Вплив різних факторів на відновлену й окислену форми аскорбінової кислоти та редуктони у продуктах з каротиновміщуючих овочів [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Погарська, Л. О. Чуйко, О. Г. Аіда //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 135-140.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Погарська, Вікторія Вадимівна
Чуйко, Л. О.
Аіда, О. Г.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Погарська, Вікторія Вадимівна
Чуйко, Л. О.
Аіда, О. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|