
>
Зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти,спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, Т. М. Летута. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Летута, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Летута, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|