
>
Особливості використання плодоовочевих вичавків в харчових продуктах [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов, М. П. Остахов //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 271-273.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ільєнко, А. М.
Коростельов, М. О.
Остахов, М. П.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ільєнко, А. М.
Коростельов, М. О.
Остахов, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|