
>
Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, К. С. Балабай, А. В. Затула //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 96-97.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Затула, А. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Затула, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|