
>
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits [Electronic resource] / T. Brykova, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, K. Kasabova, A. Grygorenko //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 2. - С. 33-38.. - DOI 10.15673/fst.v12i2.945.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Brykova, T.
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, N.
Kasabova, Kateryna
Grygorenko, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Brykova, T.
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, N.
Kasabova, Kateryna
Grygorenko, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |