>
Афукова, Н. О.Концептуальні підходи до застосування інформаційних баз даних об’єктів інтелектуальної власності під час формування компетентнісних навичок фахівців харчової та готельної індустрії [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний //
Афукова, Н. О.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 35-41.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |