>
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] / Г. І. Степанова, Д. І. Зубко, С. С. Мазнюк, О. В. Самохвалова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 81.
Додаткові точки доступу:
Степанова, Г. І.
Зубко, Д. І.
Мазнюк, С. С.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Степанова, Г. І.
Зубко, Д. І.
Мазнюк, С. С.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|