
>
Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини при отриманні добавок в формі порошків [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Д. А. Ратушна, Ю. Г. Наконечна //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівл : тези доп. Всеукр. наук. конф. студентів і молодих вчених. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 162.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Ратушна, Д. А.
Наконечна, Ю. Г.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Ратушна, Д. А.
Наконечна, Ю. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|