
>
Дослідження впливу НКХ та еламіну форми зв’язку вологи в паштетах калориметричним методом [Текст] / А. О. Пак, Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік //
Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2010. - № 2/6 (44). - С. 63-65.
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Дюкарева, Г. І.
Головко, Тетяна Миколаївна
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Дюкарева, Г. І.
Головко, Тетяна Миколаївна
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|