
>
Перспективи використання редьки для виробництва консервованої продукції [Текст] / Г. О. Бєлічко, А. В. Клочко, В. О. Михайлова ; наук. керівник О. В. Жегус //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 265-271.
Додаткові точки доступу:
Бєлічко, Г. О.
Клочко, А. В.
Михайлова, В. О.
Жегус, Олена Валентинівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бєлічко, Г. О.
Клочко, А. В.
Михайлова, В. О.
Жегус, Олена Валентинівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|