
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Аналіз нутрієнтного складу кремово-збивних цукерок з додаванням насіння чіа [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 125-126.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|