>
Дубинець, К. О.Особливості хімічного складу й окислювального псування жиру основних промислових азово-чорноморських риб [Текст] / К. О. Дубинець, Н. В. Федак //
Дубинець, К. О.
Обладнання та технологія харч. вир-в : темат. збірник наук. пр. Донец. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - Вип. 23. - С. 166-172.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|