
>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|