
>
Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 177-186.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |