
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 253-260.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Томашевська, Р. Я.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Томашевська, Р. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|