>
Обеспечение устойчивого развития хлебопекарной и кондитерской отраслей путем создания новых ресурсосберегающих технологий [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник, Н. В. Гревцева, К. Р. Касабова //
Sustainable Development: Modern Theories and Best Practices : Materials of the Monthly International Scientific and Practical Conference, Tallinn, February 24-26, 2021. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2021. - С. 38-40.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олейник, Светлана Георгиевна
Гревцева, Н. В.
Касабова, Катерина Рубеновна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олейник, Светлана Георгиевна
Гревцева, Н. В.
Касабова, Катерина Рубеновна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|