>
Малюк, Людмила Петрівна.Вплив пектинових речовин на реологічні показники соусів [Текст] / Л. П. Малюк, А. В. Зіолковська //
Малюк, Людмила Петрівна.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в ХХІ столітті : програма і матеріали 71 наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2005. - Ч. II. - С. 77.
Додаткові точки доступу:
Зіолковська, А. В.
Додаткові точки доступу:
Зіолковська, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|