
>
Михайлов, Валерий Михайлович.Исследование процесса жарения мясных рубленых изделий в устройстве с двусторонним обогревом [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко //
Михайлов, Валерий Михайлович.
Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХГАТОП, 1995. - С. 14-16.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|