
>
Кулинарные традиции Марокко [Текст] / Авни Абурумман ; рук. работы М. И. Крупей //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 322.
Додаткові точки доступу:
Абурумман, Авни
Крупей, Михаил Иванович\рук. работы\
Додаткові точки доступу:
Абурумман, Авни
Крупей, Михаил Иванович\рук. работы\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|