
>
Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий, Л. Г. Зіборова. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 230 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Зіборова, Л. Г.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Зіборова, Л. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|