
>
Самохвалова, Ольга Владимировна.Использование стабилизирующих свойств ксампана в приготовлении бисквитного теста [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олейник, Н. И. Червичная //
Самохвалова, Ольга Владимировна.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 90-91.
Додаткові точки доступу:
Олейник, Светлана Георгиевна
Червичная, Н. И.
Додаткові точки доступу:
Олейник, Светлана Георгиевна
Червичная, Н. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|